Skip links
vaš hobi

Vaš hobi lahko hitro postane vaša služba s pomočjo podjetja Data!

Vaš hobi, s katerim se ukvarjate v prostem času, vam lahko prinese dobiček. Ste že kdaj razmišljali, da bi se z njimi lahko preživljali? Čas je, da sanje postanejo resničnost. Udeležite se našega brezplačnega seminarja Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo in izvedite, kako lahko vaš hobi postane več kot le to. Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 01/600-1530 ali elektronskem naslovu data@data.si.

Izračunajte si vašo plačo!

Je vaš hobi dobičkonosen?

Naredili smo raziskavo najbolj dobičkonosnih hobijev. Je vaš hobi med njimi? Poglejmo:

  • Fotografija: Se ukvarjate s fotografiranjem? Profesionalni fotografi so zelo dobro plačani, še posebej v poročni in modni industriji. Če je fotografija tudi vaš hobi, razmislite o fotografiranju dogodkov, portretov ali izdelkov.
  • Pisanje: Vam beseda teče? Vam prsti kot namazani drsijo po tipkovnici? Če imate strast do pisanja, se preizkusite v pisanju blogov – spletne platforme namreč omogočajo zaslužek skozi oglaševanje, sponzoriranje vsebine, ali pa prodajo e-knjig in drugih vrst besedil.
  • Kulinarika: Kuhanje in peka sta hobija, ki vam lahko prineseta dobiček. Želite več časa preživeti v kuhinji? Začnete lahko z deljenjem kuharskih vsebin na družbenih omrežjih, napišete kuharsko knjigo, izpeljete kuharski tečaj ali odprete svojo restavracijo!
  • Ročna dela: Velik problem modne industrije predstavlja hitra moda. Zato se potrošniki vse pogosteje odločajo za nakup trajnostnih kosov. Tukaj na vrsto pridete vi, če je vaš hobi izdelovanje unikatnih dodatkov. Ne gre le za modne dodatke, temveč tudi za dodatke za dom in druge ročno izdelane izdelke.
  • Glasbena produkcija: Če uživate v glasbi in obvladate snemanje in (post)produkcijo, razmislite o prodaji svoje glasbe. S pomočjo avtorske pogodbe lahko sodelujete z umetniki, ki ustvarjajo filme in oglaševalske kampanje.
  • Osebno trenerstvo: je vaš hobi preživljanje časa v fitnesu? Vas veseli zdrav življenjski slog in si želite svoje znanje širiti naprej? Postanite osebni trener ali inštruktor vodenih vadb. Svoje znanje lahko delite tudi na internetu, v obliki videov.

Ustanovite d.o.o. pri nas na Dati!

podjetniško svetovanje

Registracija s.p. na Dati je hitra in enostavna!

Odprite s. p. in vaš hobi bo postal vaša služba

Ko želite vaš hobi spremeniti v službo, je pomembno, da preverite, kakšno je povpraševanje na trgu. Pripraviti boste morali poslovni načrt ali strategijo, ki vam bo prinesla dobiček. Treba bo tudi izračunati, ali se vam splača prodajati svoje izdelke ali storitve. Pri tem vam lahko pomagajo naši finančni svetovalci. Če imate še kakšno vprašanje glede odpiranja lastnega podjetja, vam z veseljem pomagajo naši podjetniški svetovalci.

Termin za individualno svetovanje si zagotovite s klicem na 01/600-1530ali s poslanim sporočilom na data@data.si.

Ostanite na tekočem ter se prijavite na naše e-novice!

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search