Skip links

9. Dnevi podjetništva

9. Dnevi podjetništva so za nami!

Preverite, kaj so o prvem dnevu 9. Dnevov podjetništva povedali nekateri udeleženci in predavatelji v Kaj so o 9. Dnevih podjetništva povedali obiskovalci in predavatelji?

Vso vsebino o 9. Dnevih podjetništva si lahko preberete v arhivu člankov o dogodku.

V torek, 8. novembra 2016 in v sredo, 9. novembra 2016, sta podjetje Data in Tehnološki park Ljubljana že devetič organizirala enajst predavanj o vsebinah, ki so zanimive za vsakega bodočega, pa tudi za vsakega že “prekaljenega” podjetnika . Tudi letos so vsa predavanja potekala v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19 – Stavba B).

[dnevi2016logotipi]

PROGRAM:

DNEVI PODJETNIŠTVA: DAN 1: 8. november 2016_PROGRAM DATA

DNEVI PODJETNIŠTVA: DAN 2: 9. november 2016_PROGRAM Tehnološki Park

*Organizatorji dogodka si pridržujejo pravico do spreminjanja programa.

Prvi dan, v torek, 8. 11., bomo uvodoma govorili o vseh spremembah mini davčne reforme 2017. Namreč, sprememba dohodninske lestvice prinaša manko v proračunu. Nekaj več kot 50 odstotkov manka pa bo nadoknadila sprememba, ki bo z dvema odstotnima točkama več obdavčila dobiček podjetij (iz 17 na 19 odstotkov). Gre torej za bistveno spremembo Zakona o davku od dohodka pravnih oseb (ZDDPO-2), ki bo stopila v veljavo januarja prihodnje leto.

Nadaljnje pa bo na 9. Dnevih podjetništva govora tudi o priložnostih in nevarnostih sodobne spletne prodajne in transparentnosti trga, na mini panelu pa bo govora enem pomembnejših področij, ki ga podjetja vse prevečkrat zanemarjajo, to je podpora izboljševanju poslovnih procesov, v zvezi s tem pa bodo omenili tudi nov razpis za mala in srednja podjetja. Beseda bo tekla tudi o tem, zakaj je pomembno to, kako in na kakšen način komuniciramo in brusimo svoja komunikacijska orodja ter o tem, kako na znanstveni način napovedati podjetnikovo prihodnost. Dotaknili se bomo tudi dela v tujini in s tem povezanih obdavčitev ter napotenih delavcev na delo v tujino.

Drugi dan, v sredo, 9. 11., se bomo uvodoma podali na nove trge, še vedno govorili o prodaji, ter o podjetniških idejah in tem, kako jih zaščititi. Govorili bomo tudi o tem, kako pomemben je prvi vtis, ko spoznavamo nove poslovne priložnosti, sodelovali pa boste lahko tudi na okrogli mizi na temo evropskih sredstev za podjetnike. Drugi dan tega brezplačnega dvodnevnega dogodka, ki ga podjetniki in vsi bodoči podjetniki nikakor ne smete zamuditi, bomo zaključili z vedno aktualnim digitalnim marketingom.

Pridružite se nam lahko prav vsi – podjetniki, študenti in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo, saj se uspeh skriva prav v podjetniškem znanju.

[dnevi2016logotipi]

[dnevi2016]

Home
Account
Cart
Search