Skip links

12. Dnevi podjetništva 2019

12. Dnevi podjetništva 2019 so pred nami! Vabljeni na 10 brezplačnih predavanj!

12. Dnevi podjetništva: 19. in 20. november, 2019

12. Dneve podjetništva 2019 letos samostojno organizira Data d.o.o., v naših novih poslovnih prostorih. Organizatorji poskušamo tudi letos ujeti duh časa in Vam, podjetnikom, predstaviti vsebine, ki Vam bodo prišle prav v poslovnem življenju v naslednjem kratkoročnem obdobju. Pripravili smo krajše sklope predavanj z aktualnimi podjetniškimi tematikami in okroglo mizo. Povabili smo goste iz gospodarstva, državnih inštitucij in visokega šolstva, da Vam predstavijo najzanimivejše podjetniške teme za trenutno obdobje, ko se podjetniki kljub trenutnemu obdobju rasti zavedajo, da jih čaka negotova prihodnost.

12. Dnevi podjetništva 2019

Inovativnost v poslovanju mikro, malih in srednje velikih podjetij

12. Dnevi podjetništva bodo osredotočeni na inovativnost v poslovanju mikro, malih in srednje velikih podjetij. Ponujamo vam priložnost, da v dveh dneh izveste čim več o spremembah davčne zakonodaje v letu 2020, inovativnosti v podjetju na različnih področjih (kadrovanje, zaščiti intelektualne lastnine), zaščiti ideje in posla znotraj podjetja in novih trendih v digitalnem marketingu. Predstavili Vam bomo pomembnost pravilne poslovne komunikacije za doseganje željenih rezultatov. Posebno pozornost bomo namenili tudi promociji ponovnega začetka. Poleg tega v sodelovanju s SID banko d.d. pripravljamo odgovore na vprašanja o dilemah kje pridobiti sredstva za nov produkt ali storitev.

Tudi letos bomo odprli svetovalnico, kjer vam bodo strokovnjaki iz podjetja Data takoj odgovorili na vaša podjetniška vprašanja!

Pridružite se nam lahko prav vsi – podjetniki in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo, saj se uspeh skriva prav v podjetniškem znanju. Pričakujemo vas 19. in 20. novembra 2019, na sedežu podjetja Data d.o.o., na naslovu Dunajska 136, Ljubljana.

 

Aktivnost sofinancirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije in javna agencija SPIRIT.

 

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search