Skip links

Izobraževanja

Podjetniška izobraževanja

Podjetnik mora biti dovzeten za informacije iz okolja in nenehno pridobivati nova znanja, pri čemer so mu dodatna izobraževanja lahko v veliko pomoč.

Izobraževanje je neprekinjen proces in vsako novo znanje je dobrodošlo. Za vse, ki stopate po podjetniški poti, je pomembno, da se aktivno vključite v podjetniški koncept razmišljanja in tako postavite trdne temelje za svoje udejstvovanje. Naša izobraževanja so olajšala delo marsikateremu podjetniku. Glede na zgodbe, ki nam jih udeleženci naših različnih izobraževanj pripovedujejo, vam lahko zagotovimo, da se lahko z  zadostno količino znanja in pravih informacij iz področja podjetništva, izognete morebitnim napakam.

Ponujamo vam izobraževanja, ki so smiselno razdeljena v tri sklope. V prvem so tista, ki jih priporočamo bodočim podjetnikom, torej tistim, ki svojega podjetja še niso registrirali, a ga nameravajo. V drugem sklopu so tista, ki so namenjena za čas med registracijo. V tretjem pa najdete izobraževanja, ki so namenjena predvsem tistimi, ki so svoje podjetje že ustanovili. Vsebina predavanj je prilagojena dejanskim potrebam podjetnikov in je obogatena s primeri iz prakse.

Ne odlašajte s prijavo, saj je vsak dan priložnost za pridobitev novih znanj. V podjetništvu lahkih poti ni, so pa dinamične, raznovrstne in vredne truda. S stalnim izobraževanjem pa bo vaša pot še bolj zanimiva!

 

Izobraževanja v naših poslovnih prostorih:

Home
Account
Cart
Search