Skip links

Računovodski servis – Računovodstvo Data

Računovodski servis za podjetnike

Računovodski servis Data d.o.o je vodilno in hitro rastoče slovensko podjetje, ki vam nudi kvalitetne računovodske storitve v Sloveniji, ko je govora o celoviti poslovni podpori mikro in majhnim podjetjem.

računovodski servis

Storitve knjigovodstva in računovodstva pri nas podpira več kot 40 izkušenih strokovnjakov in si prizadevamo uresničiti podjetnikove cilje, svetovati na področju financ, davkov, načrtovati investicije, optimizirati davek od dohodkov pravnih oseb, davek na dodano vrednost, dohodnino in podobno.

Računovodski servis DATA podpirajo tudi oddelki z visoko izobraženimi svetovalci, ki pripravljajo poslovne načrte, svetujejo na področjih pravnih zadev, marketinga, kadrovanja in preoblikovanju podjetja (iz s.p. v d.o.o.),v okviru DATA točke “SPOT registracija” izvajamo postopke ustanovitve podjetja in spremembe v sodnem registru (sprememba poslovnega naslova, sedeža, dejavnosti, firme, zastopnikov) ter postopke zaposlovanja in zavarovanja. Velika prednost, ki jo ima računovodski servis DATA, je predvsem zavarovana strokovna odgovornost ter seveda večletne izkušnje na področju računovodstva.

Pri svojem delu sodelujemo z državnimi institucijami podpornega okolja podjetništva (Tehnološki park Ljubljana, Ljubljanski univerzitetni inkubator, JAPTI …) in bankami (Banka Intesa Sanpaolo). Poleg tega smo nosilec DATA točke “SPOT registracija”, kjer lahko brezplačno ustanovite podjetje.

Računovodski servis DATA strankam nudi več posebnih aktualnih ponudb, tako za računovodske kot tudi za ostale storitve. Preverite ponudbo našega davčnega in računovodskega svetovanja.

Cenik za računovodski servis in podrobnosti ponudbe se nahajajo na naslednjih povezavah:


Postanite naša stranka v računovodstvu in si zagotovite posebno ponudbo POSLOVNIH SVETOVANJ

30% popusta na poslovna svetovanja

Ponudba velja za nove stranke, ki bodo podpisale pogodbo za vodenje računovodskih storitev v računovodskem servisu DATA d.o.o., za najmanj eno leto (ponudba svetovanj velja eno leto od podpisa pogodbe).

Prijavite se na svetovanja preko spletnega obrazca, nas pokličite na 01 600 1530 ali pa nam pošljite email na data@data.si.


Računovodske informacije

Vse računovodske informacije na enem mestu, zbrane za sodobne podjetnike, ki jih zanimajo informacije na področju plač, dodatkov k plačam, dnevnic in regresa.

Koristni obrazci za podjetnike

Vsi obrazci, ki jih potrebujete pri poslovanju vašega podjetja (potni nalogi, kilometrina, računi za s.p., d.o.o., normirance, pridobitev davčne številke za tuje osebe, obrazci za DDV sistem…)

Tečaj knjigovodstva

Vodenje svojega knjigovodstva se lahko hitro in enostavno naučite na 5-urni delavnici ‘Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo?’

Imate vprašanje

Pokličite nas na tel.:
+386 (0)1 6001 530

E-pošta: data@data.si

[wpsr_facebook type=”send” showfaces=”0″ width=”150″]

Home
Account
Cart
Search