Skip links

O računovodskem servisu

25-letna tradicija opravljanja računovodskih in knjigovodskih storitev

Računovodski servis DATA z 25 letno tradicijo je prepoznan kot zanesljiv partner, predvsem pa kot hitro rastoče in vodilno slovensko podjetje na področju podpore mikro in majhnim podjetjem. Storitve knjigovodstva in računovodstva podpira več kot 40 izkušenih strokovnjakov, ki si prizadeva uresničiti podjetnikove cilje, načrtovati investicije, optimizirati davek od dohodkov pravnih oseb, davek na dodano vrednost, dohodnino in podobno.

Računovodski servis DATA podpira tudi podjetniški oddelek s šestimi visoko izobraženimi podjetniškimi svetovalci, ki pripravljajo poslovne načrte, svetujejo na področju financ, davkov, marketinga, kadrovanja in preoblikovanju podjetja (iz s.p. v d.o.o.) ter v okviru točke VEM izvajajo brezplačne postopke ustanovitev in sprememb v sodni register (sprememba poslovnega naslova, sedeža, dejavnosti, firme, zastopnikov) ter postopke zaposlovanja in zavarovanja.

Pri svojem delu sodeluje z državnimi institucijami podpornega okolja podjetništva in bankami ter izvaja subvencionirana podjetniška svetovanja in usposabljanja v okviru Vavčerskega sistema.

Naše prednosti:

  • 25 letna tradicija
  • Zavarovana strokovna odgovornost
  • Več kot 45 zaposlenih sodelavcev
  • Nosilci točke VEM (brezplačna ustanovitev podjetja (s.p. in d.o.o.), brezplačne spremembe imena, naslova, dejavnosti, sedeža, zastopnikov ipd.)
  • Povezanost s podpornim okoljem podjetništva (Tehnološki park Ljubljana, Ljubljanski univerzitetni inkubator, JAPTI ipd.)
  • Vavčerski svetovalci (ko so javna sredstva na razpolago se je pri nas mogoče tako vključiti v vavčerski sistem kot tudi koristiti strokovna svetovanja pri svetovalcih v vavčerskem sistemu)

Za naše stranke imamo vedno pripravljenih več posebnih aktualnih ponudb, tako za računovodstvo kot tudi za ostale storitve.

Več o naši posebni ponudbi za računovodske storitve:

Zahtevajte svojo ponudbo in nas kontaktirajte:

Tel: +386 1 6001 530
E-pošta: data@data.si

Delovni čas:
pon – pet od 8:30 do 16:00 ure


Postanite naša stranka v računovodstvu in si zagotovite posebno ponudbo POSLOVNIH SVETOVANJ

30% popusta na poslovna svetovanja

Ponudba velja za nove stranke, ki bodo podpisale pogodbo za vodenje računovodskih storitev v računovodskem servisu DATA d.o.o., za najmanj eno leto (ponudba svetovanj velja eno leto od podpisa pogodbe).

Prijavite se na svetovanja preko spletnega obrazca, nas pokličite na 01 600 1530 ali pa nam pošljite email na data@data.si.

[wpsr_facebook style=”standard” showfaces=”0″ width=”150″ url=”https://www.facebook.com/DATA.si”]

Home
Account
Cart
Search