Skip links

Podjetniške storitve

Podjetniške storitve in svetovanja

V podjetju Data vam nudimo vse podjetniške storitve na enem mestu. Poleg nadstandardnih računovodskih storitev vam nudimo tudi svetovanja na davčnem in finančnem področju, svetujemo glede poslovnih in kadrovskih vprašanj, pripravimo marketinški načrt in izdelamo spletno stran.

Več informacij

Rezervirajte termin 01 600 1530 data@data.si

podjetniške storitve

Za stranke
računovodstva
30% popust
na svetovanja

Pravno svetovanje

Potrebujete pogodbe o zaposlitvi? Svetujemo glede pogodbenih razmerij in za vas pripravimo ustrezne pogodbe. Pomagamo vam odgovoriti na vsa vprašanja s področja delovnega prava.

Podjetniško svetovanje

Pomoč pri izbiri statusne oblike podjetja. Koliko dejavnosti lahko registriram in kakšni so pogoji? Kakšno ime lahko izberem in kje imam lahko sedež? Naj izberem s.p ali d.o.o.?

Davčno svetovanje

Med podjetniške storitve spada tudi svetovanje pri obračunu DDV-ja, obračunu davka od dohodka pravnih oseb in davčnih odtegljajev, trošarin in drugih prometnih davkov, projekcije, analize in drugo.

Računovodsko svetovanje

Računovodstvo mora biti skladno z zakonodajo in standardi. Teme: konto kartica, glavna knjiga investicije, obračun amortizacije, obračun in oddaja prispevkov ter plač, evidentiranje računov in stroškov, knjiga prihodkov in odhodkov …

Finančno svetovanje

Pomoč pri pridobitvi kvalitetnih podatkov in informacij. Načrti, kalkulacije in analiza pripomorejo, da podjetja prej zaznajo anomalije in ostale spremembe v svojem finančnem položaju.

Marketing in spletni nastop

V sklopu te podjetniške storitve vam svetujemo pri pripravi marketinškega načrta – kako se predstaviti na trgu, kako izbrati pravo komunikacijsko strategijo, kako povečati prepoznavnost in pomoč pri izbiri orodij za vašo dejavnost.

Kadrovsko svetovanje

Svetovanje s področja delovnega prava (kako ravnati v primerih redne ali izredne odpovedi delovnega razmerja, pomoč pri vodenju disciplinskih postopkov in druga vprašanja z delovno pravnega področja).

Virtualna pisarna

Med naše podjetniške storitve sodi tudi virtualna pisarna, ki se nahaja tik ob eni glavnih prometnih cest v Ljubljani, na Dunajski cesti 136, v povsem novi poslovni stavbi, z lastnim parkiriščem, ki je v lasti podjetja Data d.o.o.

Izdelava spletnih strani

Celovita podpora na enem mestu. Izdelava, oblikovanje, namestitev na strežnik, vzdrževanje in oglaševanje spletne strani po zelo ugodnih cenah in brez skritih stroškov.

Office 365

Izboljšajte svojo učinkovitost z zbirko pisarniških orodij Office 365. Dostopajte in urejajte svoje dokumente od kjerkoli in katerekoli naprave. Zdaj na voljo že ob ustanovitvi podjetja.

Skype

Svetovanje preko Skype je ena izmed možnosti, s katero enostavno in hitro pridete do odgovorov. Za termin svetovanja glede te podjetniške storitve se lahko naročite preko Skype ali po e-pošti na data@data.si.

Vprašanja

Če imate kakršno koli vprašanje, ki zadeva podjetniške storitve, se dogovorite za sestanek z našimi svetovalci. Naročite se lahko preko telefona na 01 600 15 30 ali nam pošljite e-pošto na data@data.si.

[wpsr_facebook type=”send” showfaces=”0″ width=”150″]


Home
Account
Cart
Search