Skip links

O nas

Vodilno slovensko podjetje na področju celostne podpore podjetjem Data d.o.o, izjemno uspešno posluje in raste tudi v času gospodarske krize, podjetnikom pa smo zanesljiv partner že 28 let. Na enem mestu nudimo prav vsa znanja in informacije, ki so potrebna za zagon in varno plovbo podjetij. Takoj ko vstopite skozi naša vrata, se začne vaša pot, ki lahko sega od samega uresničevanja poslovne ideje pa vse do spletnega nastopa za večjo prepoznavnost.

Aleš Zevnik, solastnik
Data d.o.o.
 


Kakovost storitev podjetja je prepoznala tudi mednarodna javnost, saj je Data d.o.o. leta 2010 osvojila Evropsko nagrado za podjetništvo (European Enterprise Award), leta 2011 in 2013 pa Evropsko poslovno nagrado (European Business Awards) v kategoriji Osredotočenost na stranke.

Podjetnikom so tako na voljo številna izobraževanja (brezplačna in plačljiva) in svetovanja na vseh področjih, tako da lahko vaš podjetniški izziv pričnete dobro informirani. Nudimo tudi informacije o veljavni zakonodaji, aktualnih razpisih (vključujoč pomoč tudi pri izdelavi razpisov), pomembnih spletnih straneh vladnih in ostalih organizacij, in zagotavljamo širok nabor medijskih kanalov ter marketinških orodij.

Prav posebno pozornost v Dati d.o.o. namenjamo razvojni fazi podjetij, saj so dolgoletne izkušnje pokazale, da sta prvi dve leti najbolj ključni za njihov obstoj in nadaljnji razvoj. Dolgoročno preživijo le dovolj predani in navdušeni podjetniki. Kot točka SPOT oziroma v okviru projekta SPOT (Slovenska poslovna točka) in portal SPOT (elektronska registracija podjetja) z namenom vzpostavljanja najugodnejšega podjetniškega okolja v Sloveniji, lahko pri nas brezplačno in hitro ustanovite podjetje, po potrebi pa lahko po sami registraciji uvajate tudi spremembe.

 

V pomoč smo vam lahko tudi pri kadrovanju, saj so vam na voljo kadrovsko-svetovalne storitve, prilagojene vašim ciljem in potrebam. Obsegajo pregled delovnega prava (npr. obravnava raznih dovoljenj), izdelavo internih aktov in pravilnikov družbe ter pripravo evidenc s področja dela.

Pravna pomoč vam zagotavlja rešitve iz vseh možnih pravnih in delovno-pravnih zagat, ki jih nikakor ni malo. Zelo pomembno je, da svoje ideje in posel ustrezno zaščitite. Pomagamo vam pri sklenitvi pogodb o poslovnem sodelovanju in pri registraciji blagovne znamke. V okviru le-tega vam lahko svetujemo glede pogodbenih razmerij in za vas tudi pripravimo ustrezne pogodbe.


Marketing in spletni nastop sta danes enostavno nujna za prepoznavnost vašega podjetja, še posebej če ste podjetnik – začetnik ali če želite drastično izboljšati pozicijo na trgu. Predstavimo vam lahko vsa potrebna orodja za nagovor potencialnih strank.

Skratka, pomagamo vam vstopiti na slovenski ali EU trg, kar pomeni vse od pomoči pri pripravi marketinškega načrta pa do priprave učinkovitega spletnega nastopa!

Optimizacija spletnih strani predstavlja še korak naprej. V sklopu spletnih storitev vam oblikujemo spletno stran brez skritih stroškov ali pa vas na delavnicah naučimo, da boste naredili svojo. Nudimo vam tudi kompletno podporo pri izvedbi spletnega oglaševanja oziroma oglaševalskih kampanj.

Za naše dolgoletno in kvalitetno delo smo bili nagrajeni tudi v tujini. Prestižne nagrade so dobra odskočna deska za uresničevanje mednarodnih projektov na področju Evropske Unije.

European Enterprise Awards 2010European Business Award 2013Europen Business Awards

 

Partnerji

Ekonomska fakultetaFakulteta za managementBIC LjubljanaLjubljanski univerzitetni inkubator
SUAŠ LjubljanaSpirit SlovenijaRazvojni center srca Slovenije
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijoSrednja ekonomska šola
Društvo MEPIMednarodna faulteta za družbene in poslovne študije

Home
Account
Cart
Search