Skip links
mreženje

Mreženje je za podjetnike ključ do poslovnega uspeha!

Mreženje je odlično orodje za širjenje kroga poznanstev. Z njim lahko rastemo naša podjetje in iščemo nove poslovne priložnosti. Kako pa mreženje poteka?

Če si tudi vi želite ustanoviti podjetje, lahko to storite na Dati. Registracija podjetja je brezplačna. Pokličite nas na 01/600-1530 ali pa obiščite našo spletno stran in rezervirajte termin registracije podjetja!

Izračunajte si vašo plačo!

Kaj je to mreženje?

Gre predvsem za nabiranje poslovnih stikov, ki vam lahko pomagajo na vaši podjetniški poti. Skozi mreženje tako pridobivate nove stranke, investitorje ali poslovne partnerje. V digitalnem svetu se je lažje povezati na družbenih omrežjih, mreženje v živo pa ostaja nepogrešljiv del uspešnega podjetništva. Mrežite lahko tudi na naših seminarjih, namenjenih podjetnikom pred, med in po ustanovitvi podjetja.

Si želite odpreti svoje podjetje?

Kako sploh pričeti z mreženjem?

Najprej morate vedeti, kakšen cilj ima vaše mreženje. Želite pridobiti nove stranke, poslovne partnerje, investitorje? Ali pa si morda želite kakšen nasvet od bolj izkušenega kolega? Ko ugotovite, kaj želite od novega stika pridobiti, je čas za mreženje. Mrežite lahko na dogodkih, prav tako pa so poslovnemu mreženju namenjena družbena omrežja kot je LinkedIn.

Vas zanima, kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

podjetniško svetovanje

Koliko znašajo prispevki za s.p. v 2023?

Mreženje za vzpostavljanje poslovnih stikov

Mrežimo lahko skorajda kjerkoli, vendar obstajajo tudi dogodki, namenjeni prav temu. To so razna srečanja in konference, kjer se zberejo strokovnjaki iz določene panoge. Na takih dogodkih mreženje lahko poteka organizirano – npr. v obliki »hitrih zmenkov«, ali pa neorganizirano, v prostem času med organiziranimi sklopi dogajanja. Ne glede na to, kako je mreženje organizirano, si na takih dogodkih zadajte, da spoznate vsaj eno novo osebo, katere poznanstvo bo doprineslo vaši podjetniški poti.

Vse o obdavčitvi jubilejnih nagrad!

Mreženje pomeni tudi izmenjavo znanj in izkušenj

Ne gre le za spoznavanje novih ljudi, strank in investitorjev. Dobro morate poznati tudi svojo konkurenco – mreženje s tekmeci je lahko zelo koristno. Ko najdete ljudi s podobnimi interesi, lahko spregovorite o trendih v vaši panogi in med sabo delite svoje izkušnje. Skozi pogovore o izkušnjah in napakah se v prihodnosti lahko izognete težavam, ki so jih vaši novi znanci že storili.

Izračun minimalne plače 2023

Mreženje je le začetek

Ko pridobimo novo poznanstvo ali stik, naša pot še ni končana. Najpomembnejši del mreženja je to, kar pride kasneje. Odnose, ki jih stkemo na dogodkih, konferencah ali družbenih omrežjih, je treba negovati. Mreženje je treba spraviti na višji nivo, to pa storite tako, da vprašate ali pošljete povratno informacijo, stikom pomagate, kadar lahko, jih vprašate za mnenje, povabite na kavo … Sodelovanje in vzajemna podpora sta ključnega pomena za ohranjanje dobrih poslovnih odnosov.

Potrebujte pomoč pri ustanovitvi s.p. ali d.o.o.? Že imate podjetje in bi vam prav prišel pravni ali davčni nasvet? Vse to in še več lahko dobite pri nas na Dati. Vse, kar morate storiti, je, da nas pokličete na 01/600-1530 ali nam pišite na data@data.si. Če pa ste že odločeni, da boste ustanovili podjetje, vam ne preostane drugega, kot da rezervirate termin za registracijo.

Ostanite na tekočem ter se prijavite na naše e-novice!

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search