Skip links
kje odpreti s.p.

Kje odpreti s.p. – DATA točka aktivna tudi čez poletje!

Kje odpreti s.p.? Za ta problem ni več dileme. DATA točka bo s postopki registracije s.p. nadaljevala tudi v poletnih mesecih. Če se pripravljate na ustanovitev s.p. nas lahko za termin registracije pokličete na telefonsko številko 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si in se naročite na termin.

Na dogovorjeni dan boste prišli v naše podjetje in skupaj z referentom DATA točke pripravili potrebno dokumentacijo za registracijo podjetja. Postopek traja 30 minut in s strani referenta DATA točke boste prejeli navodila o postopkih, ki jih morate opraviti po registraciji s.p.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Kje odpreti s.p. in kaj morate prinesti na postopek?

Na postopek boste prinesli:

  1. veljaven osebni dokument;
  2. svojo davčno številko (ni potrebno iskati papirja z davčno številko, pomembno je le, da jo znate povedati referentu);
  3. po potrebi overjeno izjavo lastnika objekta, če bo naslov vašega s.p. na lokaciji katere vi sami niste lastnik ali vsaj solastnik.

Če ste lastnik hiše ali stanovanja kjer bo naslov s.p., izjave ne potrebujete. Še to, izjava lastnika objekta ne sme biti starejša od 30 dni.

Izračunajte si vašo plačo!

podjetniško svetovanje

»Popoldanca« lahko odprete ob redni zaposlitvi!

Sprašujete se kje odpreti s.p. in katere informacije potrebuje referent od vas?

Povedati boste morali datum ustanovitve s.p., popolno ime firme in skrajšano ime podjetja, naslov podjetja, in našteti dejavnosti s.p., ki jih boste na začetku podjetniške poti opravljali v svojem podjetju. Določiti boste morali način vodenja poslovnih knjig in napovedati predvidene prihodke v tekočem letu poslovanja. Za prijavo v zavarovanje na vašem s.p. pa boste poleg imena in priimka, referentu zaupali tudi podatek o vaši končani formalni šolski izobrazbi.

Do katere višine so neobdavčene jubilejne nagrade?

Kje odpreti s.p. in kdo vam lahko pomaga pri pripravi na registracijo?

Pomoč pri pripravi informacij vam nudimo svetovalci podjetja DATA. Individualni posvet pred registracijo je namenjen izmenjavi informacij, nasvetom in usmeritvam prav za vsak posamezen primer bodočega podjetnika. Za ponudbo za individualni posvet nam lahko pišete na data@data.si.

Po svetovanju boste lahko opravili brezplačen postopek registracije s.p. na naši DATA točki. Tudi računovodstva vam ni potrebno iskati naokoli. Skupina računovodij za s.p. v podjetju DATA ima 30 let izkušenj pri sodelovanju s podjetniki. Znali vam bodo pomagati in spremljati na vaši podjetniški poti. Kje odpreti s.p. torej? Odgovor je na DATA točki.

Ostanite na tekočem: prijavite se na e-novice!

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search