Skip links
kje odpreti d.o.o.

Kje odpreti d.o.o., če ste pripravili kapital v denarju?

Kje odpreti d.o.o.? Če ste zbrali informacije, ustanovni kapital (v najmanjšem znesku 7.500, 00 evrov) in pripravili osebni dokument, lahko registracijo d.o.o. opravite na DATA točki.

Pred obiskom DATA točke pokličite na telefonsko številko 01/600-1530 ali pišite na data@data.si in se naročite na termin. Sistem naročanja strank pomeni, da se dogovorite za dan in uro postopka registracije in skupaj z referentom DATA točke pripravite vso potrebno dokumentacijo za ustanovitev d.o.o..

Vse o ustanovitvi podjetja!

Kje odpreti d.o.o. in pridobiti dokumente za odprtje računa na banki?

Dileme, kje odpreti d.o.o. ni več. Kaj pa dokumenti potrebni za odprtje začasnega računa na banki? Kot rečeno boste na DATA točki skupaj z referentom pripravili vso potrebno dokumentacijo za d.o.o.:

  • Akt o ustanovitvi ali družbeno pogodbo, če vas bo več družbenikov družbe;
  • Sklep o imenovanju zastopnika, ali več zastopnikov;
  • Sklep o določitvi poslovnega naslova;
  • Izjavo zastopnika (ali več njih);
  • Priprava davčnih podatkov za FURS.

Referent vam bo po podpisu celotne dokumentacije izročil dokumente za odprtje začasnega računa na izbrani banki. Na banko boste odnesli ožigosan izvod akta o ustanovitvi (ali družbene pogodbe), sklep o imenovanju zastopnika in sklep o določitvi poslovnega naslova.

Izračunajte si vašo plačo!

podjetniško svetovanje

Vas zanima odprtje normiranega s.p.?

Kaj boste uredili na banki?

Z dokumenti, ki jih boste dobili na DATA točki boste na banki odprli začasni račun na katerega boste nakazali ali položili ustanovni kapital. Banka vam bo izdala potrdilo o vplačilu kapitala. Tega morate najkasneje v 14 dneh vrniti referentu DATA točke, da bo lahko oddal vlogo na registrsko sodišče. Brez tega dokumenta sodišče ne potrdi predloga za vpis d.o.o. v register podjetij. Če zamudite 14 dnevni rok dostave potrdila o vplačilu kapitala, se vloga na portalu izbriše in postopek je potrebno opraviti od začetka.

Koliko znašajo prispevki za popoldanski s.p.?

Zdaj, ko veste kje odpreti d.o.o., ne pozabite na to, kaj potrebujete na postopek!

Na postopek registracije d.o.o. na DATA točko boste prinesli osebni dokument in po potrebi overejno izjavo lastnika objekta za d.o.o., če bo naslov vašega d.o.o. na lokaciji katere sami niste lastnika ali solastnik. Postopek na DATA točki bo trajal približno 30 minut. Ne pozabite! Že, ko kličete ali pišete za termin registracije d.o.o. na DATA točki, povprašajte še za ponudbo računovodskih storitev. Poslovanje svojega d.o.o. si lahko zelo olajšate, če boste poslovanje svoje družbe urejali na enem mestu in na enem naslovu z izkušenimi strokovnjaki.

Pokličite telefonsko številko 01/600-1530 ali pa obiščite našo spletno stran in rezervirajte termin registracije podjetja!

Prijavite se na e-novice!

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search