Skip links
podjetniško znanje

Podjetniško znanje lahko pridobite na seminarjih v podjetju Data!

Podjetniško znanje, ki jih udeleženci seminarjev pridobijo v podjetju DATA so odličen vir informacij za začetek ali nadaljevanje podjetniške poti.

V podjetju DATA d.o.o. že vrsto let izvajamo številna predavanja, seminarje in delavnice, ki so vsem, ki razmišljajo o podjetniški poti, v pomoč pri pripravi na ustanovitev podjetja in pri zbiranju informacij za uspešno poslovanje že delujočega podjetja. Predavanja, ki jih izvajajo zaposleni v podjetju DATA, so podkrepljena s praktičnimi primeri, saj predavatelji izhajajo iz prakse pri delu s svojimi strankami. V kolikor se odločite za pričetek podjetniške poti si rezervirajte termin  za registracijo podjetja prek spletnega obrazca ali pa nas pokličite na 01/600-1530!

 

Ustanovite d.o.o. ali s.p. na Dati! Pokličite na 01/600-1530!

Podjetniško znanje na seminarjih, ki so namenjeni bodočim podjetnikom

Tistim, ki šele razmišljate o podjetništvu, zbirate informacije, pogum in sestavljate svojo podjetniško zgodbo, na začetku priporočamo udeležbo na seminarjih:

Informativni izračun plače

Podjetniško znanje, ki ga boste pridobili na teh seminarjih vam bo v pomoč pri spoznavanju razlik med zaposlitvijo in samozaposlitvijo, primerjava prihodkov pri zaposlitvi in pri samozaposlitvi, opredelitev odgovornosti v primeru samozaposlitve… Za vse, ki vas vleče v podjetništvo in se ukvarjate s svojimi hobiji ter sprašujete, kako bi z njimi lahko zaslužili, bodo praktični primeri na seminarju v pomoč pri pripravi na lastno podjetniško pot. Podjetniško znanje glede postopkov registracije s.p. in d.o.o. na DATA točki pa bo v pomoč tistim, ki se odločajo med ustanovitvijo ene od teh dveh oblik gospodarskih družb.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

podjetniško svetovanje

Postanite stranka našega računovodskega servisa!

Podjetniško znanje na seminarjih z davčno-računovodskega področja

Področje davkov, financ in računovodstva predstavlja za večino podjetnikov začetnikov pravo enigmo. Podjetniško znanje, ki ga pridobite na teh seminarjih vam je v pomoč pri razumevanju zapletene zakonodaje s teh področij. Predavatelji teh vsebin so izkušeni računovodje in davčni svetovalci, ki na seminarju razumljivo in poljudno razložijo vsebine, pri tem pa tudi delijo svoje izkušnje pri delu s strankami.

Podjetniško znanje pri seminarjih Abeceda poslovanja in Potni nalogi, brezplačno osvajajo novi podjetniki, ki postanejo stranke računovodskega servisa DATA in jim udeležbo na obeh seminarjih podarimo.

PREVERITE IZOBRAŽEVANJA, KI JIH ORGANIZIRAMO PRI NAS!

Podjetniško znanje na seminarjih, katerih vsebina je vedno aktualna

Po koncu epidemije covida se je okrepila dejavnost turizma in mnogi lastniki nepremičnin so se odločili vstopiti v svet turizma na način, da bodo na trgu nudili svojo ali drugo nepremičnino v kratkoročni najem. Vsem lastnikom nepremičnin, ki se odločajo za oddajo nepremičnin priporočamo pred tem obisk seminarja:

Preberite tudi – Koliko bo znašala minimalna plača v 2022?

Podjetniško znanje, ki vam bo koristilo še po ustanovitvi podjetja

Združili smo podjetniško znanje v seminarje, ki so namenjeni aktualnim podjetnikom, predavatelji pa na teh seminarjih opažamo, da se ji zmeraj bolj pogosto udeležujejo tudi udeleženci, ki še nimajo registriranega podjetja. Pravijo, da zato, da vidijo, kaj jih čaka kot podjetnike.

Informativni izračun za normirance

Podjetniško znanje – podjetniki trdijo, da ga ni nikoli preveč!

Torej bodoči podjetniki in tisti, ki to že ste. V podjetju DATA imamo za vas kar šest brezplačnih seminarjev. V teh vročih poletnih dneh je podjetniško znanje prijetno pridobivati v veliki, lepo opremljeni in klimatizirani predavalnici podjetja DATA. Predavatelji poskrbijo za sproščeno vzdušje in dobro voljo, ki marsikaterega udeleženca spodbudi, da se vrne še na drugo, tretje in vsa ostala predavanja.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

 

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search