Skip links
podjetniška izobraževanja

Podjetniška izobraževanja s spleta selimo v predavalnico!

Podjetniška izobraževanja bodo ponovno potekala “v živo”!

Podjetniška izobraževanja, ki jih na Dati izvajamo za vse, ki se pripravljajo na podjetniško pot, bomo v drugi polovici aprila prestavili nazaj v predavalnico. Če se tudi vi odločate za ustanovitev d.o.o. ali registracijo s.p., vam pred samo registracijo podjetja naša podjetniška izobraževanja pridejo še kako prav! V kolikor mislite, da imate že vsa potrebna znanja za ustanovitev podjetja, pa rezervirajte termin za registracijo podjetja pri nas! Pokličite nas na 01/600-1530 ali pa nam pišite na data@data.si.

Informativni izračun plače

Podjetniška izobraževanja so v zadnjem času potekala v obliki webinarjev

Vabimo vse, ki razmišljate o podjetniški poti, da se prijavite na naša podjetniška izobraževanja na tej povezavi. V času epidemije koronavirusa smo podjetniška izobraževanja preselili na splet. Zoom izobraževanja so bila dobro obiskana in na ta način smo dosegli tudi tiste potencialne podjetnike, ki nas spremljajo iz različnih koncev Slovenije. Katera podjetniška izobraževanja so vam na voljo in jih priporočamo vsem, ki razmišljajo in korakoma vstopajo na podjetniško pot? Za začetek vam priporočamo naslednji, vsebinsko smiseln in dopolnjujoč vrstni red podjetniških izobraževanj.

Ob redni zaposlitvi lahko odprete popoldanski s.p.!

Podjetniška izobraževanja – Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Kot uvodno predavanje bi vam priporočali seminar Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo. Vsebina izobraževanja je namenjena vsem, ki jih vleče v podjetništvo, ki želijo svoj dolgoletni hobi spremeniti v posel, tistim, ki menjajo svojo karierno pot, iščejo idejo in zbirajo informacije o podjetništvu. Kaj je dobra podjetniška ideja? Moram res razmišljati le o visokotehnološkem podjetju ali se lahko domislim drobne ideje, ki se usede v srca ljudi, ki želijo nato kupiti izdelek ali naročiti storitev? Kako od ideje pridem do poslovne priložnosti? Kako pomembno vlogo odigra marketing na podjetniški poti? Izobraževanje je pospremljeno s primeri iz prakse, da se lahko udeleženci lažje zapomnijo teorijo in lažje načrtujejo svojo podjetniško zgodbo. Na brezplačen seminar se lahko prijavite tukaj.

Preberite tudi – Koliko znaša minimalna plača v 2022?

podjetniško svetovanje

Kaj morate vedeti, če želite poslovati kot normiranec sp?

Podjetniška izobraževanja – Prednosti in slabosti samozaposlitve?

Ko ste enkrat zadovoljni s svojo idejo, ko vas kličejo znanci, prijatelji, sosedi in sorodniki, kdaj vendar bodo lahko kupili vaš izdelek ali storitev, je čas, da se udeležite seminarja, ki vam bo razkril prednosti in slabosti samozaposlitve. Zelo pomembno je, da pred ustanovitvijo podjetja slišite in razumete razliko med tema dvema pojmoma in naredite samoanalizo v smislu, ali ste tip človeka za podjetništvo. Predavateljica, ki ima dolgoletne izkušnje na podjetniškem področju s primeri iz prakse prikaže razlike med zaposlitvijo in samozaposlitvijo. Na izobraževanju boste prejeli odgovore na številna vprašanja. Kako povečati svoje prihodke? Kaj se vam bolj izplača? Z zaposlitvijo pridobim varnost, s samozaposlitvijo pa višje prihodke … Na tej povezavi bodo razpisani novi termini za seminar.

Preberite tudi – Dohodninska lestvica 2022 se je vendarle spremenila!

Podjetniška izobraževanja – Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Zbrali ste že veliko informacij in zdaj je čas, da se informirate o postopkih registracije bodisi samostojnega podjetnika ali družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.). Gre za dve najbolj pogosti obliki podjetij, ki se ju ustanavlja v Sloveniji. Postopek je hiter in enostaven in opravite ga lahko tudi na DATA točki, potem, ko ste na seminarju izvedeli vse o bistvenih razlikah med njima. Vsi, ki se udeležijo tega izobraževanja, so nato odlični sogovorniki pri postopku registracije podjetja na DATA točki. Vaše prijave sprejemamo tukaj.

Postanite stranka našega računovodskega servisa Data!

Podjetniška izobraževanja so vir informacij in priprava na registracijo podjetja

Obiskali ste vsa »uvodna« podjetniška izobraževanja na DATI. Pripravili ste svoj podjetniški načrt, pa vam še vedno nekaj manjka pri celotni sliki vaše zgodbe. Nič hudega. Manjkajoče dele vaše zgodbe vam pomagajo sestaviti podjetniški svetovalci podjetja DATA. Pišite za ponudbo na data@data.si ali nas pokličite na 01/600-1530!

Ostanite na tekočem: prijavite se na Datine e-novice!

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search