Skip links
HORUS 2016

Podjetje DATA je med finalisti za nagrado HORUS 2016!

Podjetje DATA je med finalisti za slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2016!

[seminar id=”70676″ txt=”Poznate vse oblike vodenja računovodstva, vse obdavčitve in druge vidike poslovanja, ki jih morate poznati, še preden registrirate svoje prvo podjetje?”]

Komisija prvega ocenjevalnega kroga je včeraj pozno zvečer razglasila finaliste Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2016, ki jo podeljujeta IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi, v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekta.

Prijava na brezplačno izobraževanje

HORUS 2016Med finaliste nagrade HORUS 2016 so se uvrstila vsa podjetja in zavodi, ki so dosegla vsaj 51 odstotkov vseh možnih točk v prvem krogu ocenjevanja. Prejemniki nagrade HORUS 2016 in posebnih priznanj bodo znani v začetku decembra 2016.

Nagrada HORUS bo letos podeljena osmič, z razpisom pa želijo partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope podjetij in posameznikov k družbeni odgovornosti, tj. odgovornosti za vplive na ljudi in naravo.

Podjetje DATA je med finalisti za nagrado HORUS 2016!

Za nagrado Horus 2016 za strateško celovitost se je v kategoriji zavodi in druge organizacije med finaliste uvrstil AJPES – Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve. V kategoriji mikro podjetja je finalist postal IDentiks kartični sistemi d.o.o., v kategoriji majhna podjetja pa so postali finalisti vsi prijavljeni: Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o., DATA, poslovne storitve, d.o.o., in Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o.. V kategoriji srednje velika podjetja sta finalista SNAGA, družba za ravnanje z odpadki in druge komunalne storitve, d.o.o., ter DOSOR dom starejših občanov d.o.o.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Sicer pa je včeraj pozno zvečer IRDO razglasil tudi finaliste za priznanje Press ter v kategoriji Podjetnik s slovenskimi koreninami, ki deluje v zamejstvu oziroma po svetu.

Med finaliste se je po tako 1. krogu ocenjevanja uvrstilo 19 prijavljenih kandidatov, katerih vloge bodo ocenjevali ocenjevalci v 2. krogu ocenjevanja. Delo ocenjevalne komisije drugega kroga ocenjevanja bo potekalo od 22. do 30. novembra 2016, neodvisno. Zmagovalce bodo določile ocene ocenjevalcev iz 2. kroga ocenjevanja.

[tweet]Podjetje DATA je med finalisti za slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2016![/tweet]

Prejemniki nagrade HORUS bodo znani na slavnostni podelitvi, ki bo potekala v začetku decembra 2016 v Mariboru.

Prijava na brezplačno izobraževanje

[wpsr_facebook]

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search