Skip links
odpiram d.o.o.

Odpiram d.o.o. – na kaj moram biti pozoren pri ustanovitvi d.o.o.?

Odpiram d.o.o. – kako naj to storim?

»Odpiram d.o.o. in želim pred postopkom registracije družbe pridobiti čim več informacij o tem, na kaj moram biti pozoren,« nas je vprašal bralec podjetniških novic. Če bi tudi vi želeli ustanoviti d.o.o., je Data točka lokacija, kjer to lahko storite! Pišite nam na data@data.si ali nas pokličite na 01/600-1530 ter se dogovorite za termin registracije podjetja.

Informativni izračun plače

Odpiram d.o.o. in o čem naj razmislim pred registracijo?

Pred registracijo družbe z omejeno odgovornostjo, je dobro vedeti, da je d.o.o. pravna oseba, katere lastnik je lahko ena ali več oseb. Lastniki za poslovanje ne odgovarjajo z osebnim premoženjem. Za ustanovitev morate vplačati ustanovni kapital, ki znaša najmanj 7.500 €. Po vpisu v poslovni register, je kapital na voljo podjetju za njegovo poslovanje. Osnovni kapital lahko vplačate v denarju (ustanovitev d.o.o. na Data točki) ali v stvarnem vložku, to je v nepremičninah, premičninah, pravicah ipd. (ustanovitev d.o.o. pri notarju). Za registracijo d.o.o. se največkrat odločijo posamezniki, ki nameravajo poslovati v tveganih in kapitalsko intenzivnih panogah, ali pa načrtujejo visok dobiček.

Odprite s.p. na naši Data točki! Pokličite na 01/600-1530!

podjetniško svetovanje

Letni dopust 2022 – kaj morate vedeti glede dopusta?

Odpiram d.o.o. – kaj bom moral povedati na postopku registracije na DATA točki?

Podatki, ki jih boste povedali na registraciji so:

Popoldanski s.p. lahko odprete ob redni zaposlitvi!

Odpiram d.o.o. – kdo mi lahko pomaga pri poslovanju?

Pri poslovanju vam lahko pomaga računovodja, ki vas vodi in vam svetuje pri finančnem poslovanju družbe. Računovodja je vaš partner v podjetju. Svetuje vam glede davkov, obdavčitve, glede stroškov, ki jih boste imeli pri poslovanju, glede vključitve družbe v sistem DDV, glede obračuna DDV-ja, prispevkov za socialno zavarovanje, glede stroškov plače pri zaposlovanju delavcev v podjetju, izplačil plač. Dober, strokoven računovodja vam z informacijami pomaga pri poslovanju v tujini in je skratka vaša desna roka v podjetju. Če tudi vi potrebujete odličnega računovodjo, vam lahko tega zagotovimo pri nas! Računovodski servis Data ima več kot 30 let izkušenj! Pokličite na 01/600-1530 za našo ponudbo računovodskih storitev.

Preberite tudi – Regres 2022, koliko in do kdaj?

Odpiram d.o.o. – pomoč svetovalca pri pripravi na registracijo d.o.o.

Če je tudi vaša misel “odpiram d.o.o., upam, da ne bom česa pozabil”, so vam v podjetju Data na voljo naši podjetniški svetovalci, ki vam nudijo individualno svetovanje kot pripravo na registracijo d.o.o. ter vam predlagajo rešitve prav za vaš primer. Pišite nam na data@data.si ali pa nas pokličite na 01/600-1530 za termin svetovanja. Poslali vam bomo ponudbo in se z vami dogovorili za način in termin svetovanja.

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search