Skip links

Obvladujte stroške telekomunikacijskih storitev

Vsako majhno podjetje potrebuje hiter dostop do interneta in zanesljivo mobilno telefonijo. Kakovostne telekomunikacijske storitve sicer lahko predstavljajo znaten strošek, ki pa ga lahko obvladujete z združevanjem paketov.

V posebni ponudbi »1, 2, 3 dni in vaš posel je povezan« A1 Slovenija združuje hiter, zanesljiv in enostaven dostop do interneta v pisarni ter svobodno mobilno telefonijo v Sloveniji in vseh državah EU. S tem lahko v dveh letih prihranite več kot 300 €.

Dostop do interneta vam omogočijo že v treh dneh od podpisa pogodbe, brez vrtanja sten in polaganja internetnih kablov. Do interneta dostopate prek LTE/4G omrežja A1, ki vam omogoča zanesljivo brezžično povezavo s hitrostjo do 20/5 Mb/s.

Ponudba »1, 2, 3 dni in vaš posel je povezan« vključuje neomejene klice in SMS sporočila ter kar 15 GB prenosa podatkov doma in v državah EU. S kar 200 minutami mednarodnih klicev iz Slovenije v države EU, pa boste lažje odpirali nove poslovne priložnosti v tujini.

Več o ponudbi si preberite na A1.si, za dodatne informacije pa lahko pokličete na telefonsko številko 040 40 40 40 ali pišete na info.poslovni@a1.si.

Besedilo je oglasno sporočilo

[wpsr_facebook]

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search