Skip links
samostojni podjetnik

Na Ajpesu tudi objave o sklepih za status samostojni podjetnik

Zaradi sprememb Zakona o Poslovnem registru Slovenije od 4. oktobra letos dalje Ajpes – Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve  na svoji spletni strani objavlja sklepe o vpisu podatkov o samostojnih podjetnikih oziroma o registraciji statusa samostojni podjetnik v poslovni register.

samostojni podjetnik

Osebni podatki fizičnih oseb so zaradi varstva osebnih podatkov prekriti z zvezdicami.

Dostopni bodo eno leto od objave dalje, gre pa za objave sklepov o vpisu samostojnega podjetnika v poslovni register, spremembe podatkov pri samostojnem podjetniku in objavo sklepa o izbrisu samostojnega podjetnika iz poslovnega registra.

Vse spremembe v statusu samostojnega in samo registracijo statusa samostojnega podjetnika lahko opravite na naši Vem točki.

[tweet]Na Vem točki lahko brezplačno spremenite ime firme, naslov ali sedež podjetja.[/tweet]

Zanimivo je tudi to – mnogi podjetniki za to storitev še vedno veliko plačujejo notarjem in odvetnikom – da je mogoče na VEM točki brezplačno dodajati dodatne dejavnosti v registracijo podjetja.

Več si lahko preberete v prispevku VEM točka: Zapravljanje denarja za notarje je odveč.

[seminar id=”70674″ txt=”Posvet bo koristil tistim, ki tehtajo med izbirama: zaposlitev ali samozaposlitev, kakor tudi tistim, ki so zaposleni in želijo povečati svoje prihodke. Registracijo dejavnosti lahko brezplačno opravite na naši Vem točki!”]

[wpsr_facebook]

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search