Skip links
kako najhitreje odprem s.p.

Kako najhitreje odprem s.p. in začnem opravljati dejavnost?

Kako najhitreje odprem s.p.?

Kako najhitreje odprem s.p. in začnem opravljati dejavnost, ker se mi je ponudila krasna priložnost za zaslužek, nas pogosto sprašujete v začetku tega leta. Za to vprašanje ter še mnoga druga vam svetujemo, da se obrnete na naše podjetniške svetovalce! Registracijo s.p. lahko hitro, enostavno ter brezplačno opravite na naši Data točki! Za dodatne informacije smo na voljo na 01/600-1530 ali pa na data@data.si.

Informativni izračun plače

Kako najhitreje odprem s.p. in potrebni dokumenti

Če se sprašujete, kako najhitreje odprete s.p., potem morate najprej vedeti, kaj potrebujete na postopku registracije, ki ga boste opravili na DATA točki s pomočjo naših referentov. Na postopek boste prinesli osebni dokument, svojo davčno številko in overjeno izjavo lastnika objekta. Izjavo potrebujete le, če bo naslov vašega s.p. na lokaciji, katere lastnik ali vsaj solastnik, niste sami.

Registrirajte d.o.o. pri nas!

podjetniško svetovanje

Udeležite se brezplačnega skupinskega svetovanja pred registracijo podjetja!

Kako najhitreje odprem s.p. in postopek

Na DATA točki boste skupaj z referentom pripravili vse potrebne dokumente za ustanovitev s.p. Kaj boste pripravili skupaj z njim? Podatke za vpis s.p. v register podjetij AJPES, obrazec s podatki za oddajo davčnih podatkov in obrazec M za prijavo v socialna zavarovanja. Postopek priprave dokumentov ne bo trajal več kot 30 minut. Lahko še manj, če se boste o podatkih pomembnih za pripravo dokumentov pred tem zglasili na individualnem svetovanju pri naših podjetniških svetovalcih, ki se bodo z informacijami in nasveti osredotočili prav na vaš primer. Pokličite za termin svetovanja na 01/600-1530!

Preberite tudi – Koliko bo znašala minimalna plača v 2022?!

Kako najhitreje odprem s.p. in kaj po registraciji?

Na postopku registracije s.p. boste določili najhitrejši možen datum odprtja. Prvi možni datum vpisa s.p. v poslovni register je naslednji dan od dneva, ko opravljate postopek na DATA točki. Ker se vam mudi, boste na obrazcu AJPES pri registraciji označili, da boste sklep o vpisu v poslovni register dvignili osebno na AJPES isti dan, kot ste ga navedli za datum vpisa v register. Isti dan, ko boste prevzeli sklep o registraciji s.p., se boste odpravili na banko, kjer se boste dogovorili za odprtja TRR računa. Po odprtju računa na banki, lahko stranki izstavite račun.

Udeležite se seminarja Na kaj moram biti pozoren kot normiranec?!

Kako najhitreje odprem s.p. in računovodja vašega s.p.

Ker ste praktično v dveh dneh postali podjetnik in registrirali s.p., je ključnega pomena, da se čim prej dogovorite za sestanek z usposobljenim računovodjem, ki vam bo pomagal pri poslovanju. Ker boste podjetje ekspresno registrirali na DATA točki, vam tudi računovodje ni potrebno iskati drugod. Ponujamo vam sodelovanje z odlično usposobljeno ekipo računovodij, ki vam bo v veliko pomoč s postopki in informacijami, dragocenimi za vaše uspešno poslovanje. Pokličite nas na 01/600-1530 ali pa nam pišite na data@data.si za dodatne informacije!

Ostanite na tekočem: Prijavite se na e-novice

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search