Skip links
hitra registracija

Hitra registracija s.p. je ravno tako možna že z naslednjim dnem!

Hitra registracija statusa samostojnega podjetnika (s.p.) je možna za kogarkoli in pri nas je postopek registracije s.p. vedno brezplačen. Postopek je hiter, a zanj morate biti pripravljeni. Vas zanima hitra registracija? Kateri so postopki in kako se najbolje pripraviti?

Informativni izračun dohodnine

Pred hitro registracijo s.p.

Pred registracijo morate urediti vse, kar zahteva postopek. Za postopek potrebujete osebni dokument in davčno številko. V kolikor niste fizično lastnik objekta, kjer bo sedež, pa potrebujete tudi overjeno izjavo lastnika objekta. Izjavo mora podpisati, kot tudi overiti, lastnik objekta. Za lastnika objekta se smatra tisti, ki je v zemljiški knjigi naveden kot lastnik. Izjavo lahko podpiše in overi tudi lastnik ali več lastnikov, ki predstavlja vsaj 25 % lastniški delež- pogojeno, da se ostali lastniki s tem strinjajo.

Izjavo se brezplačno overi pri nas ali pa se obišče lokalno Upravno enoto oz. notarja, kjer overitev seveda ni brezplačna.

Hitra registracija podjetja na VEM točki Data je povsem enostavna – rezervirajte svoj termin ali pa nas pokličiti na 01 600 1530.

Vas zanima odprtje sp-ja ali odprtje popoldanskega sp?

Med registracijo ne pozabite na…

Tudi hitra registracija s.p.-ja zahteva izpolnjevanje določenih elementov registracije. Pri nas je postopek voden s strani referenta, ki se docela spozna na zadevo, vendar je priporočljivo, da pridete na registracijo malce pripravljeni.

[oblacek id=5 txt=”Vas zanima hitra registracija podjetja?” link=’Pri nas je to enostavno – rezervirajte si termin na 01 600 1530′]Tako boste izprašani s strani referenta po dejavnostih, ki jih nameravate opravljati preko s.p. in referent jih bo razvrstil po klasifikaciji po kateri se vpisujejo v vlogo. Izprašani boste tudi po vrsti vodenja knjig, ki ga boste izbrali in to je pomembno, saj to lahko določite le ob registraciji in s koncem leta- a le za naslednje leto. Tako boste izbirali med normiranim upoštevanjem stroškov ali vodenju knjig po dejanskih stroških. Pri slednjemu je potrebno navesti tudi ali bo šlo za enostavno- ali dvostavno- knjigovodstvo.

To ni nikakršen problem, saj na VEM točki Data d.o.o., nudimo tudi računovodske storitve in za tiste, ki se odločijo za računovodsko podporo z naše strani, dobijo zajeto v računovodskem paketu tudi opredelitev katera izbira se Vam najbolj izplača. Povprašajte torej po naših računovodskih storitvah in se informirajte čimprej!

Pravni nasvet

Po hitri registraciji s.p.

[oblacek2 id=8 txt=”Iščete zanesljiv” link=’računovodski servis‘]Tudi hitra registracija s.p. zahteva še ureditev oz. odprtje bančnega računa na banki in ureditev plačevanja prispevkov ter akontacije davka na dobiček. Za slednje lahko poskrbi tudi računovodja, saj v okviru naših računovodskih storitev uredimo tudi obračun in pripravimo podatke za plačevanje. Tudi glede izbire banke lahko ob registraciji povprašate našega VEM referenta za priporočilo!

Hitra registracija s.p. – potrebujete še bolj konkretne informacije?

Vam smo na voljo za vprašanja, ki nam jih lahko najenostavneje posredujete na data@data.si. Poskrbeli bomo, da bo naša hitra registracija poskrbela, da bomo vašo dejavnost registrirali v hipu.

Potrudimo se za čim hitrejši odgovor in Vam lahko v tej točki tudi ponudimo katere od drugih storitev povezanih s poslovanjem – kot je davčno svetovanje, svetovanje pravnika ali računovodje. Kar je najbolje ponuja podjetje Data to – vse na enem mestu!

[wpsr_facebook]

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search