Skip links
davčne blagajne

Udeleženci seminarja Davčne blagajne: “Izčrpno in strukturirano”

Davčne blagajne bodo morali čez dobra dva meseca uporabljati vsi, ki poslujejo z gotovino in gotovini enakimi plačilnimi sredstvi, ne glede na to, ali imajo registriran status samostojnega podjetnika, popoldanski s. p., zavod, društvo, družbo z omejeno odgovornostjo ali katero drugo obliko pravne osebe.

davčne blagajne
Predavatelji odgovarjajo na raznolika vprašanja.

Več o tem, kdo so zavezanci za uporabo, si lahko preberete v prispevkih tukaj in tukaj.

Našega seminarja, kjer z udeleženci delimo vse podrobnosti o novem sistemu davčnega potrjevanja računov, se je v slabem mesecu udeležilo že več kot 130 podjetnikov.

Veseli smo vseh, ki stopijo v našo hišo, še posebej pa nas razveselijo pozitivni komentarji o naših vsebinah.

Ena izmed slušateljic je tako zapisala, da je na seminarju dobila vse dodatne informacije, ki jih potrebuje za pripravo na poslovanje z davčnimi blagajnami, slušatelj pa se nam je zahvalil, da smo pripravili »izčrpno in strukturirano« predavanje in razjasnili zmedo v veliki količini informacij iz vseh vetrov. Udeleženci nam predlagajo, naj po tem »odlično pripravljenem predavanju« pripravimo še enega, kjer bi predstavili morebitne novosti.

[seminar id=”73658″ txt=”V uri in pol z vami delimo vse podrobnosti o novem sistemu davčnega potrjevanja računov v Sloveniji. Povemo vam, kako bo sistem deloval, kako se morate zavezanci pripraviti in kdaj ter kaj vas čaka, če boste kršili zakonodajo.”]

Našega seminarja Davčne blagajne se lahko še vedno udeležite in na enem mestu pravočasno dobite vse informacije za poslovanje z gotovino od novega leta dalje.

[wpsr_facebook]

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search