Skip links
decembrska darila

Decembrska darila – koliko (bo)ste zapravili?

Decembrska darila – nekateri darila že kupili, nekateri še bodo

Decembrska darila oz. nakupom daril v decembru se je skorajda nemogoče izogniti. A praznična evforija nas ne sme preveč zanesti. Nakupujemo preudarno, pripravimo pa si tudi načrt za nakupovanje. Koliko pa smo oz. bomo zapravili za darila?

Informativni izračun plače

Decembrska darila – poznate naše podjetje?

Kako dobro pa poznate naše podjetje DATA? To, da lahko pri nas ustanovite podjetje, je že kristalno jasno. Pri morebitnih podjetniških dilemah vam svetujejo naši podjetniški svetovalci. Tudi naš odličen računovodski servis že poznate. Ste vedeli, da imamo v našem podjetju tudi davčne in pravne svetovalce, ki vam nudijo celovito podporo pri ustanovitvi in poslovanju podjetja? Prav tako ne smemo pozabiti na naše sodelavce, ki se ukvarjajo s storitvami za tujce. Pomagajo pri ustanovitvi podjetij tujcem ter pri pridobivanju dovoljenj za delo in bivanje. V kolikor potrebujete katero izmed naših storitev nas lahko pokličete na 01/600-1530 ali nam pišete na data@data.si za več informacij.

Ustanovitev podjetja

Decembrska darila – december je čas obdarovanj

Decembra običajno več prostih trenutkov preživimo z družino in prijatelji. In vsakega, ki ga imamo radi tudi obdarimo. Že v začetku decembra nas obišče Miklavž, ponoči je darila raznosil Božiček, sledil pa bo še dedek Mraz. Mimogrede, december je tudi čas poslovnih daril – več o njih smo pisali nedavno.

Udeležite se webinarja Kako zaslužiti s hobijem?!

podjetniško svetovanje

Konec leta se približuje – udeležite se seminarja Zaključna bilanca 2021!

Decembrska darila – koliko zapravimo?

Lani so pri Zvezi potrošnikov Slovenije opravili anketo, o tem koliko zapravimo v decembru. Dobra polovica je odgovorila, da zapravijo med 50 in 200 evri. Četrtina zapravi do 500 evrov, osem odstotkov pa za decembrska darila zapravi več kot 500 evrov. Dvanajst odstotkov je takšnih, ki za darila porabi manj kot 50 evrov.

Registrirajte d.o.o. pri nas!

Decembrska darila – pametno je vnaprej načrtovati

Priporočljivo je, da si določimo točen ali pa vsaj okviren znesek, ki ga lahko zapravite za praznična darila. Mogoče je celo najboljše, če si določimo znesek in ga dvignemo iz bančnega računa. Ko gotovine v denarnici zmanjka, vemo, da smo limit presegli. Prav tako si pripravimo seznam daril in obdarovancev. Prebrskamo lahko kataloge in preverite, kje bomo darila dobili po najnižjih cenah. Imejmo pa tudi v mislih, da ni važna vrednost darila, ampak to, da je dano iz srca.

Postanite stranka našega računovodskega servisa!

Decembrska darila – kdaj nakupujete?

Če v ZDA več kot tretjina vseh praznične nakupe opravi že novembra, je pri nas povsem drugače. Ena izmed raziskav je pokazala, da kar 80 % ljudi kupuje zadnje dni pred obdarovanjem. V trgovskih centrih je zadnje dni pred božičem in pred novim letom največja gneča. Preverite tudi, kako bodo trgovine odprte zadnji dan letošnjega leta. Prav tako pa je v četrtek začel veljati odlok, ki omejuje število strank v trgovinah.

Ostanite na tekočem: želim se prijaviti na e-novice!

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search