Skip links
Registracija

Registracija podjetja – brezplačen webinar!

Registracija podjetja, se lahko sliši kot nekakšen alpinističen podvig – pa to niti približno ni tako zahtevno, kot se sprva zdi. Na našem brezplačnem spletnem seminarju boste izvedli vse –  postopek odpiranja, opredelitvi pomembnih stroškov in ostalih dejavnikov poslovanja!

Informativni izračun plače

 

[FormaUtrdba ime=”webinar” naslov=”Brezplačni webinar: Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja” termin1=”17.5.2023, 14:00 – 16:00″ termin2=”28.6.2023, 14:00 – 16:00″]

Je možna registracija podjetja in pridobitev informacija na enem mestu v času epidemije? Seveda!

Naše podjetje je iztočnica za vse kar je povezano s podjetništvom. Pri nas že leta izvajamo izobraževanja za (bodoče) podjetnike in vse s čimer se le-ta v življenju sreča. Pri nas tudi brezplačno registriramo s.p.-je, jim nudimo tudi računovodske storitve ter pravna, davčna ter računovodska svetovanja. Pri nas imamo strokovnjake, ki se specializirajo za odpiranje podjetij s strani tujcev in pridobivanje delovnih dovoljenj.

PRIJAVA NA BREZPLAČNI WEBINAR

Registracija podjetja pri nas je možna in to navkljub omejitvam povezanih z epidemijo koronavirusa COVID-19. Na našem brezplačnem spletnem seminarju Vam bomo obrazložili:

  • kaj potrebujete predhodno pripraviti za registracijo podjetja,
  • postopek registracije in
  • kakšni so stroški povezani s poslovanjem.

Dileme ni: krizni dodatek za delavce, ki delajo je obvezen!

Registracija s.p., ki je normiran? Je postopek drugačen?

Na brezplačnemu spletnemu seminarju, na katerega vas vabimo mi, kot člani konzorcija SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije,  se bomo dotaknili tudi najbolj pereče problematike bodočih podjetnikov – kaj to pomeni imeti »normiran s.p.« in kaj je alternativa? Kaj pa družba z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)? Predstavili Vam bomo zneske prispevkov – tako za polni s.p. kot popoldanski. Predstavili Vam bomo tudi osnovne razlike pri obdavčitvi v primerjavi z družbo z omejeno odgovornostjo (d.o.o.).

Pri registraciji na naši SPOT točki Vam ni potrebno hoditi še do FURS-a ali si še kje dodatno urejati zdravstveno zavarovanje. Vse opravite v »enem mahu«, na eni sami točki! Registracija s.p. ali d.o.o. je brezplačna in vodena s strani izkušenih referentov.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Registracija podjetja brez računovodje? Koga lahko povprašam?

Podjetje Data d.o.o. je že trideset let prisotna na trgu in izvaja vse vrste svetovanj – od osnovnih o odpiranju, kot tudi dodatna, plačljiva, svetovanja s strani davčnih, pravnih ali drugih vrst strokovnjakov. Pri nas imamo tudi ugleden računovodski servis in o naši ponudbi lahko povprašate na data@data.si!

Podjetje Data d.o.o. je član konzorcija – točke SPOT Svetovanje za Osrednjeslovensko regijo.

Tako nikoli ne škodi, če postopek poizvedovanja pričnete pri nas!

PRIJAVA NA BREZPLAČNI WEBINAR

 

[wpsr_facebook]

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search