Nacionalni šampion DATA se poteguje za Evropsko podjetniško nagrado

Organizacija European Business Awards je objavila, da se bo DATA d.o.o., kot eden izmed nacionalnih šampionov, ponovno potegovala za Evropsko podjetniško nagradoEBA National Champion 2013-14_resizeV hudi konkurenci bo Slovenijo poleg DATE d.o.o.  zastopalo skupno sedem podjetij, ki se bodo v naslednjem krogu potegovala za status  Ruban d’Honneur. Končni zmagovalci Evropskih podjetniških nagrad bodo razglašeni v aprilu 2014.

Komisija je podjetja izbrala na podlagi treh glavnih kriterijev:

–          visoke stopnje inovacij,

–          poslovne odličnosti

–          vzdržnost poslovanja.

Adrian Tripp, predsednik Evropskih podjetniških nagrad je ob tem povedal: »V zadnjih sedmih letih smo videli zelo visoke standarde v podjetjih, ki svoje poslanstvo zasledujejo s strastjo. Kljub temu le redko kateremu podjetju uspe dobiti čast, da zastopa svojo državo in se na evropski ravni poteguje za naziv najboljšega. Uvrstitev med nacionalne šampione je resnično velika čast. Skupaj s sponzorji in podporniki se veselimo, da bomo slovenska podjetja videli v naslednjem krogu.

Nagrada EBA pa ni prvo evropsko priznanje DATI d.o.o., leta 2010 smo prejeli Evropsko nagrado za podjetništvo, v kategoriji »Izboljšanje poslovnega okolja«, ki jo podeljuje generalni direktorat za podjetništvo, 2011 pa smo bili izbrani za “County Representative” v izboru za nagrado HSBC Award for Enterprise.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top